Skip to main content

IT-Chefen med spetskompeten

Vi är entreprenörer och vet hur utmanande det är att vara företagare. För att lyckas så räcker det inte längre att du är expert på din kärnverksamhet utan man behöver en ekonomichef, IT-chef, marknadschef och vid behov även städare. Av alla dessa roller vi anser är viktigast, men även svårast är rollen som IT-chef.

En IT-chef ska se till så att du har en snygg hemsida, syns rätt online för dina kunder och ser till att tekniken fungerar. Att hemsidan, marknadsföringen online, datorn och telefonen fungerar är ofta en ständig huvudvärk för små och medelstora företag. Vi har tagit fram en enkel helhetslösning så du slipper oroa dig för allting kopplat till teknik i ditt företag.
Solvify hjälper IT-administratörer att ligga i framkant och lyckas med sina uppgifter i att leda samt utveckla verksamhetens informationsteknik.

Webbyrå (Hemsida)

För att lyckas idag är det väldigt viktigt för ett företag att ha en hemsida, inte bara en bra hemsida utan en hemsida som är anpassad för att dra in affärer. Vi ser till att ge er verktygen och förutsättningarna för att nå framgång online.

IT-Support

Ska du köpa in ny teknik till bolaget? Du behöver aldrig mer göra ett onödigt teknikköp igen. Vi har koll på teknikinköpen så du sparar tid och företagets pengar.

Google Ads

När hemsidan är färdig kopplar vi ihop den med alla nödvändiga plattformar för att kunna driva in trafik, hitta efterfrågan och driva in heta leads. Vi samarbetar med en prisbelönt textbyrå för att kunna erbjuda unik service. När du väljer och komma igång med med oss gör vi allt från research till slutprodukt så du bara kan fokusera på din kärnverksamhet.

SEO

Google använder till exempel en algoritm eller en uppsättning kriterier för att välja vilka webbplatser som ska visas för varje given sökning. Eftersom sökning är ett av de viktigaste sätten för kunden att ta sig fram på webben är sökmotoroptimering en viktig del av marknadsföring på nätet.